La sfârșitul anului să conducă un nou nivel mondial

Sarcina participarea ingenioase pentru formarea sociale și civice competențe, în care este implicat, cehă a consiliului de copii și tineri, împreună cu fundația poloneză Umbrela Wroclaw și, de asemenea, centrul lituanian de tineri de la Vilnius.

La sfârșitul anului să conducă un nou nivel mondial

În sarcină ceea ce privește educația ceea ce duce la o creștere în materie civilă și, de asemenea, abilitățile sociale ale tinerilor pentru fiecare a determinat compania este implicată în cinci tineri muncitori și cinci de tineri sarcina participanților este în creștere și screening-ul de brand-noi tehnici de educație la nivel mondial în colectiv activitatea lor va produce cu siguranță la trei la nivel mondial întâlniri câte unul în fiecare țară, în plus față de, în timp, între ei, la nivel national si regional de grad.

în formă de o revista oferit publicat și, de asemenea, digital fel și, de asemenea, alte instrumente, care va oferi organizațiilor care se ocupă cu tinerii metodologia de educație și de învățare pentru stimularea sociale, precum și publice competențe, inclusiv confirmarea lor capacitatea de inovare a există locuri de muncă.

Nu doar în rezultatul scontat precum și formele sale, dar, în general, în participarea echitabilă a tuturor persoanelor atât lucrătorii de tineret precum și tineri în producția de ieșire ca urmare, tinerii vor direct de a dezvolta tehnici pentru educație de diferite alți tineri este vorba despre doi ani de activitate, care se va desfășura până la finalizarea octombrie 2017.

Acest an va fi, cu siguranță, munca de pregătire, dezvoltarea și finalizarea de instruire căi, în următorul an de screening precum și îmbunătățiri bazate pe testarea pilot precum și diseminarea sarcini. Tinerilor la locul de muncă program recurente în anii 2007-2013, este cel mai până la data de accesoriu pentru uz casnic programe ale uniunii Europene care vizează activități de agrement de tineri.

Se bazează pe programul anterior Tineri

2000-2006 și, de asemenea, continuă să sprijine cele mai bune de sarcini global de schimburi de tineri, serviciul European de voluntariat, tinerii inițiative, precum și activități care vizează creșterea prerogativelor de lucrători de tineret În plus.

Se bazează pe programul anterior Tineri

Acesta prezintă noi măsuri privind promovarea europene în echipă în planul de control la tineri domeniu și extinde oportunitățile de lucru în echipă cu țările din afara UE tineri la programul de lucru este destinat pentru tineri a ajuns la scadență, de la 13 la treizeci de ani care au o locuință permanentă în mai multe programului națiunilor sau în mai multe dintre companion țări numai pentru anumite ocazii.

Marile grup țintă ale programului sunt tinerii în vârstă de la 15 la 28 de ani programul este deschis tuturor tinerilor, în ciuda nivelului lor de educație sau social sau cultural de origine programul este, de asemenea, făcute pentru lucrătorii cu tineretul acțiunea 1 Tineri pentru.

Europa tinerii schimburi acțiunea 1.1 schimb de tineri este un proiect internațional desemnat pentru toți tinerii sau mai multe echipe pot satisface precum și de lucru pe un subiect care le intrigă, în același timp, atât pentru a cunoaște noi persoane, de a câștiga experiențe și ceva nou de descoperit asistență pentru locuri de munca de 2 precum și mai multe grupuri de tineri, în principal, cu vârste cuprinse între 13 – 25 de ani, care combină aceeași rată a dobânzii.