Tinerii eforturile activitate inițiativă de tineret este

Tinerii eforturile activitate inițiativă de tineret esteUn proiect în care tinerii proactiv și de a lua direct parte la sarcini, care vă sugerez, și care le permite să stabilească și campania lor de gândire creativă. Slujba a iniția, dezvolta și de a face, de asemenea, tinerii înșiși. Proiectele tinerilor eforturile de ajutor pentru a crea individualitatea tinerilor și de a aduce schimbarea, precum și avantajul de publicul larg în special în zona unde locuiesc tineri democrație participativă locuri de munca actiunea proiecte pentru democrație participativă intenționează să stimuleze energic implicare a tinerilor în viața publică la nivel regional, local, la nivel national sau la nivel internațional.

De luare a deciziilor și cu privire la exact modul în care ei înșiși pot influența în mod proactiv. Susține implicarea tinerilor în viața democratică în lor regionale, locale sau la nivel national, comunitar, precum și la nivel international activitatea 2 European de voluntariat soluție voluntar european de soluție face posibilă pentru tineri de a se implica în mod individual sau în grupuri, în proiecte de voluntariat păstrate în națiuni ale UE și, de asemenea, în țările partenere. Locuri de muncă în mărime de la 2 la un an, sunt concentrate asupra culturii, copii și tineri, activități sportive, sociale tratament, artă, ecologie.

Un voluntar poate fi orice adult tânăr în vârstă

Un voluntar poate fi orice adult tânăr în vârstăDe 18 la 30 de ani, care are de ședere pe termen lung în republica CEHĂ, într-un program suplimentar națiune sau într-o țară parteneră compania care trimite sau de a deține un voluntar poate fi o societate de caritate sau de asociere, local, locale sau autoritate de stat, sau la nivel mondial companiile de stat organizația coordonatoare poate fi o societate de caritate sau de organizație, la nivel local, regional sau autoritate de stat, care acționează în zona de tineret, activități sportive sau de cultură sau internaționale, guvernul federal companiei scopul serviciului European de voluntariat este de a stabili solidaritate și rezistență în rândul tinerilor specifice EDS implicat este doar un voluntar, o trimite organizație, precum și o organizație gazdă.

Oferte pentru voluntari extinse de instruire, experiență, are un fantastic de plată pentru creșterea personală și furnizează, de asemenea, o mare oportunitate de a încorpora în comunitate cartier echipa SEV permisele de un grup de voluntari a colabora voluntar sarcini în cartier, regional, național sau internațional grad ați putea participa la fel de mult ca 30 de voluntari, care pot realiza activități de voluntariat în același firma de host sau poate fi separat chiar în sub-grupuri mai mici care rulează în diferite organizații gazdă tineri din întreaga lume această sub-acțiune susține proiecte cu țări vecine ale UE, precum și în alte țări de pe glob.

Implica orice companie non-profit sau organizații,

Implica orice companie non-profit sau organizații,Cartier, la nivel regional sau național organism public implicate în tinerețe loc de muncă sau un casual echipa de tineri din republica CEHĂ acesta din urmă, cu toate acestea, nu poate fi solicitant obiectivul acestui eveniment este de a promova dialogul, toleranța reciprocă, conștientizarea interculturală precum și solidaritatea între națiunile din uniunea. Europeană și companion de țări cooperarea cu adiacente națiuni partenere acțiunea susține proiecte cu țări partenere care împărtășesc frontierele cu uniunea Europeană sprijină, în special, tinerilor burse, programe de formare, ateliere de lucru, precum și proiecte care vizează producerea de rețele.

Cererea pentru da este trimis la cehe la nivel național agenția Tineri pentru trei date-țintă annual cooperarea cu diverse alte țări partenere din lume activitatea susține locuri de munca cu partenerul țări din alte părți ale lumii. Încurajează schimburile și formarea de tineri și tineri angajați, colaborări și, de asemenea, crearea de rețele această acțiune este simplificat cererea de finanțare este trimisă la agenția Executivă EACEA la Bruxelles activitatea 4 tineri suport Echipamente sisteme de sprijin pentru tineret sunt menite să susțină tinerii angajați precum și dezvoltarea de înaltă calitate de Tineret la program de lucru de la nivel european grade.