Măsura lungimea din partea de sus a penisului la vârful glandului. Partea de sus a penisului este în cazul în care se conectează la osul pubian. Vârful glandului este partea rotundă de la capătul penisului. Comprimați orice grăsime în fața osului pubian atunci când măsurați. De asemenea, nu includeți lungimea suplimentară legată de preput. Măsurați circumferința în jurul bazei sau în mijlocul arborelui.

Mărimea contează

Mărimea conteazăO preocupare deosebită pentru unii bărbați este dacă penisul lor va fi satisfăcător Sexual pentru ei înșiși și partenerul lor. Unii bărbați pot fi, de asemenea, îngrijorați de modul în care arată goi. Când vine vorba de actul sexual, mai mare nu poate fi întotdeauna mai bine.

Femeilor li s-au arătat 33 de modele de penis 3-D de dimensiuni diferite, realizate din plastic albastru, pentru a nu sugera o anumită rasă.

Dimensiunea medie preferată de femeile din studiu a fost un penis erect care are o lungime de 6, 4 inci și o circumferință de 5 inci pentru o întâlnire unică.

Pentru o relație pe termen lung, dimensiunea medie preferată de femei a fost un penis care are o lungime de 6, 3 inci, cu o circumferință de 4, 8 inci.

Un alt studiu similar al preferințelor femeilor, publicat în BMC Women ‘ s HealthTrusted Source, a constatat că circumferința penisului a fost mai importantă pentru ei decât lungimea pentru satisfacția sexuală.

Percepția unui bărbat asupra propriei dimensiuni a penisului poate avea un impact asupra încrederii și a unei imagini pozitive a corpului. Bărbații care sunt conștienți de sine cu privire la dimensiunea penisului lor, fie în stare flască sau erectă, pot prezenta disfuncție erectilă indusă de anxietate și alte probleme emoționale.

Terapeuții care lucrează cu bărbați care au acest tip de conștiință de sine găsesc adesea că percepția unei persoane despre “prea mic” nu se aliniază cu ceea ce arată cercetările.

Puteți mări dimensiunea penisului

Puteți mări dimensiunea penisuluiDecizia de a încerca să măriți dimensiunea penisului trebuie luată cu atenție, cu consultarea unui urolog. Studiul Journal of Urology a recomandat ca doar barbatii cu o lungime a penisului flasca mai mica de 1,6 inci sau un penis in erectie mai mica de 3 inci ar trebui sa fie considerati candidati pentru tratamentul de prelungire a penisului.

Înainte de a vă urmări opțiunile, ar trebui să obțineți o evaluare psihologică și să discutați cu un terapeut despre preocupările dvs.

Tu și terapeutul dvs. ar trebui să adresați întrebări precum: “aveți un penis neobișnuit de mic sau este la dimensiunea medie sau aproape?”și” aveți o percepție nerealistă a penisului sau idei nerealiste despre ceea ce este un penis de dimensiuni medii?”

Ar trebui să încercați consiliere psihologică înainte de orice tratament. Dacă aveți în vedere tratamentul, aveți câteva opțiuni.

Un tip de procedura chirurgicala se face pe ligamentul care se ataseaza penisul la osul pubian în interiorul corpului. Operația permite ca mai mult din penis să se extindă în afara corpului.

Sfaturi pentru o imagine pozitivă a corpului

Sfaturi pentru o imagine pozitivă a corpuluiDacă sunteți nemulțumit de corpul dvs., indiferent dacă este dimensiunea penisului sau aspectul oricărei alte părți din dvs., încercați aceste sfaturi utile pentru a vă simți mai bine despre dvs.:

  • Concentrați-vă pe caracteristicile și părțile corpului care vă plac, cum ar fi umerii largi sau un zâmbet frumos.
  • Mențineți o greutate sănătoasă și încorporați antrenamentul de forță în rutina dvs. de exerciții fizice. Dacă arăți în formă și sănătos, s-ar putea să te simți mai bine despre tine.
  • Nu deveni consumate de dimensiunea penisului. Puteți fi un partener sexual satisfăcător, indiferent de dimensiunea penisului.
  • Nu te compara cu sportivii, modelele și actorii. Vei dezvolta o imagine nesănătoasă și nerealistă a ceea ce este normal și cum ar trebui să arate.
  • Petrece mai mult timp și energie pe preocupări veți găsi plină de satisfacții, fie că este vorba de sport, Hobby-uri, călătorii, sau alte activități. Stima de sine de durată provine din trăsături non-fizice, cum ar fi creativitatea, inteligența și valorile tale.